Nästa valpkull

Silverfärgade Kiwi kommer förhoppningsvis att få sin första valpkull på Kennel Swanline mellan Jul och Nyår 2018! 

Mer info kommer innom kort.

Demonic Kiwi

**************************************

Vi planerar för en eller två valpkullar under 2018!

 

Ni är Varmt Välkomna med förfrågnig på mail eller telefon.

 

********************************************************************

Alla valpar födda under 2017 är nu placerade i fina hem. Planering inför 2018 påbörjas efter utvärdering.

 

Under sommaren 2017 har 14 fina valpar fötts hos oss i två kullar. Asta och Sam var först ut med fyra silver valpar, tre hanar och en tik. Resultatet blev en mycket lugna och trygg kull som bodde inne i vårt kök på nätterna under nästan hela valp tiden. Asta var en fantastisk mamma som tog hand om både sina valpar och senare även stöttade med digivning till Macys tio valpar som föddes ganska exakt en månad senare. Sam tyckte först att de små hjälplösa valparna var lite läskiga men blev senare en fantastisk lekpappa till både sina valpar och sina halvsyskon.

 

Macy och Kairo fick tio fina valpar, sju grå tikar, två grå hanar och en vit. Detta är Macys sista kull och änn en gång producerar hon valpar med fantastiskt temperament. Vi fick även se hur Macy och Asta, från Macys valpars andra levnadsvecka, hjälptes åt att ge dessa di. Två fantastiska tikar som fungerade otroligt bra tillsammans! 

Valparna har hamnat i södra och mellersta Sverige samt i Norge, Danmark och Tyskland/Bulgarien.

Tack till alla fina nyblivna valpägare som nu tar vid och fortsätter att ge dessa fjorton unga storpudlar ett tryggt och innehållsrikt liv!

 

 Mars 2017:

Asta & Sam

Vi har parat "Asta", en liten fin silvertik med vår vita "Sam" som har silvergener.  Både Asta och Sam är individer med mycket personlighet. De är väldigt sociala, trevliga och välkroppade. En intressant kompination som vi planerat under en längre tid! Valparna väntas i mitten av Maj. 

 

Är ni intresserade av mer information om denna valpkull så kontakta oss på info@swanline.se

 

Asta 

Sam

 

************************

Macy & Kairo

I mitten av Juni hoppas vi på valpar igen! Vår silver tik Macy (Multi Ch Alibama Calie's Girl) är parad med Eleganta svarta hanen Kairo (Multi Ch Connect to Hallifax Canada). Både Macy och Kairo har ett fantastikt temperament och rör sig elegant och lätt med högburna huivud. Vi tror mycket på denna spännande kombination som kan ge blå och vita valpar.

Kairo

 

 

 

 

 

Sam BIS 3 i på Pudelklubbens utställning i Strömsnäsbruk 2016.